Boka biljett till Kattmas föreställningar genom att ringa 070-6336704 eller klicka på ”Boka” här nedan.

Skriv in namn, telefonnummer, antal biljetter och ev rullstolar på det datum ni vill gå. Biljetterna kostar 100 kr, studerande/pensionärer 60 kr och betalas i dörren när ni kommer till föreställningen. Vi tar tyvärr inte kort, endast kontanter.

BOKA

Lyckoformeln

”Lyckoformeln” är namnet på en nyskriven komedi av Ewa Harringer, som har urpremiär på Teater Uno lördagen den 4:e december.
”Lyckoformeln” är en historia om ensamhet och kärlek. Det är en historia om tre generationers kvinnor och deras strävan efter oberoende och gemenskap, deras längtan efter självständighet och närhet. Och det är en historia om hur allting kan förändras genom ett svar på en vanlig enkel kontaktannons.
För hur är det egentligen – är vår rädsla för att bli svikna större än vår modiga dröm om den stora kärleken? Och vem är egentligen den där Gregory Peck? Är han någon som man kan lita på eller bara en av alla suspekta personer som man kan möta på nätet?
”Lyckoformeln” är en varm komedi i rusket, ett ljus i vintermörkret. Hjärtligt välkomna att beröras en stund av vår historia om mormor Barbro, hennes dotter Lena, dotterdotter Louise och den tillfällige vaktmästaren Sune.
2003 hade Ewa Harringer urpremiär på sin första pjäs”Flickan som trodde på drömmar” på Folkteatern i Göteborg. EwaHarringer , som själv har MS ,fick blodad tand ,och även i sin nya pjäs, skriver hon in en roll i rullstol så att hon själv kan vara med och spela.

Manus: Ewa Harringer, Regi: Hans Sjöberg,
I rollerna:Ewa Harringer, Elisabeth Falk, Hanna Ascher, och Urban Eldh.
Producerad av Teater Kattma.
Gästspel på Teater Uno,Esperantoplatsen7-9 Göteborg.
spelplan: 4 dec Urpremiär , , 5,6,8,9,10,11,15,16,17,27,28,29 dec kl.19.00
5,6, 7 janTrettondehelgen OBS kl. 20.00 tiden