Boka biljett till "Fröken Julia i rullstol" genom att ringa 070-6336704 eller klicka på ”Boka” här nedan.

Skriv in namn, telefonnummer, antal biljetter och ev rullstolar på det datum ni vill gå. Biljetterna kostar 100 kr, studerande/pensionärer 60 kr och betalas i dörren när ni kommer till föreställningen. Vi tar tyvärr inte kort, endast kontanter.

BOKA

FUNKODRAMA

– ett nätverk för kulturutövare med funktionsvariationer.

Teater Kattma har under 2018-19 skapat Funkodrama – ett nätverk för kulturutövare med funktionsvariationer. Vi vänder oss till kulturutövare med funktionsvariationer, till dig som är konstnärligledare för en kulturverksamhet som på något vis inkluderar personer med funktionsvariationer och till dig som vill lära dig mer om den här typen av verksamhet.

Funkodrama har en egen hemsida – www.funkodrama.se. Vill du lägga upp tips om evenemang mm så ta kontakt med webbansvarige Love Lidén – support@funkodrama.se. Vi finns även på Facebook. Där kan du själv skapa egna inlägg som tex handlar om er verksamhet eller som på något vis handlar om kultur och personer med funktionsvariationer.

Funkodrama lever vidare. Det finns en massa spännande idéer om projekt och samarbeten. Mer info och kontakt – Hans Sjöberg, 070/6336704, teaterkattma@telia.com.

FUNKODRAMA är ett projekt som är skapat och drivs av Teater Kattma med stöd från VG regionens kulturnämnd, Göteborgs stad, Wilhelm & Martina Lundgrens understödsfond, Stiftelsen Längmanska kulturfonden, GIL, DHRG och Unga Rörelsehindrade.

VÄLKOMNA TILL FUNKODRAMA!

loggor

loggor